اوضاع بازار رایانه(سخت افزار)در ایران
اطلاق اوضاع خراب برای توصیف شرایط بازار کامپیوتر بهمعنی رکود کامل خرید و فروش نیست، چرا که خرید و فروش هیچگاه در این بازارها ساکن نخواهد شد. دستگاههای شخصی قدیمی نیاز به خاکروبی و ارتقا دارند و سیستمهای دولتی نیز محتاج توسعه هستند. همین دو علت باعث تبادل پول و کالا و تضمینکننده یک وضعیت حداقلی در بازار خواهند بود، اما علت این امر چیست که در بازارهای جهانی درخواست برای خرید قطعات رو به بالا و اینجا رو به پایین است؟سری به زیرزمین بازارهای پایتخت بزنید و تعداد بالای فروشگاههایی را که از خرید و فروش قطعات مستعمل ارتزاق میکنند شاهد باشید. اینکه در طبقه همکف بازار پایتخت بهعنوان یکی از مراکز عرضه کالای لوکس کامپیوتر، چند فروشگاه کسبوکار خود را بر محور قطعات دستدوم قرارنشان دهنده چیست؟
بهعنوان دمدستیترین پاسخ میتوان بالا بودن قیمت کامپیوتر و عدم تناسب آن را با درآمدهای عموم مطرح کرد. میتوان درآمد ناخالص ملی سرانه و قدرت خرید هر نفر در ایران را با بسیاری از کشورهای دیگر جهان مقایسه کرد و استدلال کرد که قیمت کامپیوتر برای عموم شهروندان ایرانی واقعا بالاست. دلیل دیگری نیز میتوان عنوان کرد که بهشکل غیرمستقیم به این موضوع مربوط میشود و آن اینکه عموم مردم نقش کارکردی برای این دستگاه تعریف نکردهاند. برای مثال نقش کارکردی یخچال، نگهداری از مواد غذایی است که نیاز به برودت دارند و یا نقش کارکردی لباسشویی، دریافت لباسهای کثیف با مقداری آب و مواد شوینده برای شستن است. اما اگر طی یک نظرسنجی از مردم بخواهیم برای کامپیوتر نقش کارکردی تعریف کنند، باور کنید پاسخ قاطع به ایشان به انجام بازی، شنیدن موسیقی، دیدن فیلم و حداکثر اتصال به اینترنت و چت کردن منحصر خواهد بود. بهنظر شما نقش کارکردی کامپیوتر منحصر بهاین موارد است؟
ورود کامپیوتر به داخل خانهها و البته ارتقای همان فرهنگ کلیشهای نخنما شده، نه سوسولبازی محسوب شده و نه اسراف خواهد بود. در تعاریف فضای اطلاعات، کامپیوتر را نهفقط یک وسیله سرگرمیساز که یکی از ارکان توسعه جامعه اطلاعات و بسط فضاهای مجازی و بسترساز تجارتهای نوین مبتنی بر اینترنت و صنعت دیجیتال میدانند که خود موضوع نیست بلکه ایجادکننده فضایی برای ورود شما به این حوزه و درگیر شدن با این قبیل موضوعات خواهد بود.
فهـرست مطـالب
تقدیر وتشکر………………………………………………………………………………………………………۳
فصل اول(مقدمه)…………………………………………………………………………………………………۵
فصل دوم(تحلیل صنعت)………………………………………………………………………………………۹
فصل سوم(شرح فعالیت کار آفرینانه)…………………………………………………………………….۱۶
فصل چهارم(بخش تولید)……………………………………………………………………………………۱۹
فصل پنجم(بازاریابی)…………………………………………………………………………………………۲۱
فصل ششم(سازماندهی)………………………………………………………………………………………۲۶
فصل هفتم(ارزیابی ریسک)…………………………………………………………………………………۳۳
فصل هشتم(امور مالی)………………………………………………………………………………………..۳۷
منابع وماخذ………………………………………………………………………………………………………۴۸
دانلود فایل
:: موضوعات مرتبط:
دانشجویی ,
,
:: برچسبها:
راه اندازی شرکت,شرکت قطعات کامپیوتری,قطعات کامپیوتری ,
:: بازدید از این مطلب : 259
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0